Nordic Snus valde Magento

Nordic Snus, den västsvenska uppstickaren på tobaksmarknaden, har valt att inleda ett samarbete med e-handelsplattformen Magento för sin nya webplats, Nordisnus.se

Magento är en av de största och snabbast växande e-handelsplattformarna i världen, hyllad och prisbelönt för att ha revolutionerat den digitala handeln. Magento startade sin verksamhet 2008 och nästan tio år och hundratusentals kunder senare har plattformen fortfarande kraftig tillväxt.

Nordic Snus

Nordic Snus AB bildades redan 1999, men har gjort en nysatsning 2017 med namnbyte och intensifierad marknadsföring. Bolaget tillverkar svenskt kvalitetssnus i ett ungt sortiment som ständigt utvecklas med nya produkter som ett alternativ till cigaretter. Hela produktionen sker i fabriken i Vårgårda Kvarn med verksamhet ända sedan 1400-talet. Idag producerar c:a 50 anställda de populära varumärkena LD Snus, Nordic Storm och inte minst snusvarumärket Gustavus som Nordicsnus är mest kända för.

Den svenska utmanaren Nordic Snus ingår i JTI Sweden som i sin tur är en del av den globala tobakskoncernen Japan Tobacco International med välkända tobaksmärken som Winston och Camel i sin portfölj. Samarbetet med Magento kommer med all säkerhet innebära ett lyft för Nordic Snus fortsatta internationella satsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *